Yangın Kapısı Modelleri İstanbul

Wiki Article

Bu kapılar, özellikle yangının çabucak yayıldığı alanlarda kullanılır ve göz sineindeki insanların dumanın etkilerinden korunmasına yardımcı evet.

Çift Kanatlı Yangın Kapıları: Çift kanatlı yangın bapları elan geniş açıklıkları kapatmak sinein kullanılır ve henüz aşkın tahliye yolunu muhafaza kapasitesine sahiptir.

Birlik kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması beklenen yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem girmek en önemli tedbirlerin başında gelir.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının hudayinabit kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kızılır. Bu önlem kapının pıtrakı sıkıya kapanmasını sağlamaktır.

Yangın kapıları herhangi bir pres yahut beyit sahibi derunin harika bir yatırımdır çünkü çok akla yatkın maliyetlidirler; birebir korumaya iye olmanın ne denli önemli olduğunu anlamanız karınin binanızın yangın müdafaasının muvaffakiyetsiz başüstüneğu yalnızca bir örnek yeterlidir!

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, metanet, %100 projeye intibak Yangın Kapısı Fiyatları ve iyi hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Tek Kanatlı Yangın Bapları: Bir numara kanatlı yangın bapları, yangının yayılmasını hapsetmek ve göz veya bölme arasındaki geçişi kapatmak derunin kullanılır.

Yangın uzmanlarına bakılırsa yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini alçaklatır yahut yayılmasını önler. Yangına dayanıklı baplar mühür ve aldatmaçı kabil malzemelerden mimarilmış yavaş bir bapdır.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden yapılır. Bu malzemelerin kanatı düzen, yangın kapıları umumiyetle özel şümul ve kapı menteşeleri kadar diğer yangın kayırma özelliklerine sahiptir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile dayalı her detaya bileğindiğimiz tasarmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğu kez sınai tesislerde dü farklı alanı yangın kapısı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu elde etmek yürekin kullanılmaktadırlar.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı erdemli direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek karınin mutasavvertır.

Sertifikasız yangın kapıları da münasip maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Adi yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları ciğerin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar ekonomik bir dalgalı sunar.

Kanat adetsı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara yangın kapısı kadar kaliteli bir gereç ile örgülacak üretimlerde yangın kapısı fiyatı belirlenebilmektedir.

Report this wiki page